Mecenatge
 

Qualsevol empresa, organització o particular pot realitzar una donació econòmica que serà íntegrament dedicada al desenvolupament de les activitats que la Fundació Catalana de Trasplantament desenvolupa d’acord amb els seus objectius i sempre respectant lo establert als seus estatuts.

Aquesta donació econòmica s’emmarca dintre de la  Llei Llei 49/2002, de 23 de desembre, de regulació de l'impost sobre successions i donacions.

Procés de donació en línia

Aquest procés permet de forma senzilla i en línea fer una donació puntual a la Fundació Catalana de Trasplantament.

La nostra Fundació utilitza el sistema de pagament anomenat SSL ( Secure Sockets Layer ), aquesta és la tecnologia estàndard que utilitzen les empreses per a la protecció de la transmissió de dades a través d’Internet. El protocol de seguretat SSL proporciona la codificació/encriptació de les dades, la autentificació del servidor, la integritat del missatge i la autentificació opcional per part del client per a una connexió TCP/IP.

Un cop finalitzat el procés, de donació el sistema envia automàticament un comprovant de donació.

Fer una donació

Procés de donació periòdica

Per totes aquelles persones, empreses i/o organitzacions interessades en col·laborar amb la Societat Catalana de forma periòdica preguem es posin en contacte amb la Secretaria Tècnica de la FCT enviant un correu a congress@aopc.es o bé trucant al telèfon 933 027 541

-